70 ideeën voor grondinvesteringen

70 ideeën voor grondinvesteringen

VK-land vertegenwoordigt een van de best beschikbare investeringsland.

Deze acht feiten, gepresenteerd door een landplanning- en landinvesteringsdeskundige, zullen u vertellen wat verstandige beleggers al weten over beleggen in land

1) Investeren in UK Land is een echte troef

U kunt zien, gebruiken en vooral bouwen op investeringsland. U houdt de wettige eigendomsbewijzen aan uw investeringsland als zekerheid. Er zijn geen ingewikkelde concepten in grondinvesteringen, maar een groeiende vraag naar een eindige hoeveelheid Britse grond.

2) Investeren in grond levert sterke rendementen op

Een eindige aanvoer van Britse grond verklaart gedeeltelijk de historisch stijgende waarde, en impliceert dat het onwaarschijnlijk is dat deze zal dalen. Mark Twain zei: “Als iets niet kan worden vervaardigd en de onderliggende vraag ernaar constant is, zal de waarde ervan stijgen.” De vraag naar UK-land is op zijn minst constant. De stijgingen van de onroerendgoedmarkt weerspiegelen de stijgende vraag naar huizen van een steeds groeiende bevolking. Investeren in Britse grond biedt daarom een sterk rendement. Het is redelijk om het equivalent van 30-35% per jaar te behalen in een 5-jarig landinvesteringsproject. Dit komt overeen met samengesteld rendement van ongeveer 400-450%. Dergelijke rendementen zijn moeilijk te realiseren met andere Britse investeringen.

3) Landinvesteringen is een investering in “de echte wereld”

De waarde van onroerend goed is duidelijk en transparant. Dit is niet het geval bij alle Britse beleggingen, zoals derivaten. Zelfs met traditionele beleggingen in aandelen weet de gemiddelde belegger zelden of het eigen vermogen echt ondergewaardeerd is (koopsignaal) of te duur (verkoopsignaal).

Schandalen op de beurzen als gevolg van boekhoudkundige fouten benadrukken de beperkingen van het inzicht van de gemiddelde belegger in zijn blootstellingen. Landinvesteerders in het VK zijn meestal al actieve spelers als huiseigenaren, dus ze hebben al enige marktervaring.

4) UK Land heeft een lager instappunt in vergelijking met kopen om te verhuren

Het prijskaartje op een typisch Britse eigendom is ongeveer £ 200.000. Een perceel Britse investeringsgrond met aanzienlijk grotere relatieve rendementen kost slechts £ 10.000! Vergeet niet dat de ijzeren investeringswet diversificatie is, beter bekend als ‘Doe al je eieren niet in één mand’. Omdat grondinvesteringen een aanzienlijk lager instapniveau hebben dan onroerend goed, kunnen verstandige beleggers gemakkelijker de IJzerenwet toepassen.

Een typische Britse investering vereist ongeveer £ 200.000, maar een gediversifieerde portefeuille voor grondinvesteringen kan worden gecreëerd voor minder dan £ 50.000! Investeren in grond, met zijn lagere instappunt, geeft de belegger daarom meer ‘kansen’ om een lucratieve Britse investering te kiezen. Het is echter geenszins essentieel om een enorme portefeuille van grondinvesteringen op te bouwen: de belangrijkste overwegingen voor iedereen die overweegt in grond te investeren, zijn tweeledig: het kiezen van goede Britse grond en het kiezen van een goede aanbieder van grondinvesteringen. De 12 richtlijnen voor landinvesteringen op http://www.land-investment-uk.com/homepage/index.html helpen u bij het maken van deze twee keuzes.

5) Investeren in grond speelt in op de Britse huisvestingscrisis

Investeren in grond is het meest lucratieve middel om de huizencrisis van het VK te kapitaliseren. Leveringsdruk wordt gevoeld in zowel welvarende als minder welvarende gebieden in het hele land. Het aantal Britse gemeentewoningen is de afgelopen 25 jaar sterk gedaald, terwijl de huizen die door sociale verhuurders zijn gehuurd, dramatisch zijn toegenomen en het eigenaarschap is verdubbeld.

De gecombineerde effecten van bovengenoemde factoren maken beleggen in grond een verstandige keuze bij het toewijzen van activa in een Britse beleggingsportefeuille.

6) Investeren in land is passief en probleemloos

Alle Britse investeringen vereisen een zorgvuldige afweging bij het aangaan en verlaten van de investering. Sommige Britse investeringen vereisen echter ook actief beheer tijdens de looptijd van de investering (bijvoorbeeld aandelen- en grondstoffenhandel). Landinvesteringen daarentegen zijn volledig passief, waardoor het populair is bij veel beleggers. Investeringsland is gemakkelijk te beheren en beleggers moeten volledig op de hoogte zijn van hun investeringsvoortgang.

7) Landinvesteringen hebben een lage volatiliteit van het rendement

De volatiliteit van het rendement op grondinvesteringen is een belangrijke overweging. Het verwijst naar de mate waarin de waarde van de belegging tijdens zijn levensduur stijgt en daalt. Minder volatiliteit maakt het voor de belegger gemakkelijker om zijn vermogen op elk gewenst moment te kennen.

VK Landinvesteringen zijn niet volatiel en zijn eigenlijk relatief voorspelbaar. De waarde van een grondinvestering volgt meestal een lineair pad: in een project van 4-5 jaar zal de waarde van de grondinvesteringen in jaren 0-3 de neiging hebben relatief bescheiden te stijgen door het effect van ‘organische groei’ (wat we gewoonlijk ‘inflatie’ genoemd). De grondinvestering stijgt doorgaans sterk in waarde gedurende de jaren 4-5 (als toestemming wordt verleend om op het land voort te bouwen). De grondinvestering kan op dit moment worden afgestoten voor maximale winst.

De wijze belegger weet dat hij de toekomstige waarde van zijn portefeuille gemakkelijker kan schatten met grondinvesteringen dan met andere activaklassen. De grondinvesteerder kan plannen maken voor kritische toekomstige financieringsbehoe

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *