De ultieme gids voor thuiskopers

De ultieme gids voor thuiskopers

Huiseigenaren hebben een van de belangrijkste documenten in handen die u kunt bezitten voordat u een huis koopt!

Wat elke huiseigenaar of potentiële huiseigenaar absoluut moet weten en begrijpen, is dit: jij als huiseigenaar hebt ALLE verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je nieuwe huis gaat functioneren en een energiezuinig huis wordt.

Dit document is geschreven voor de huiseigenaar om de stadsinspecties te begrijpen.

Dit artikel verwijst niet naar de externe inspectie die is uitgevoerd door een erkende professionele huisinspecteur.

Als u zich zorgen maakt over de energie-efficiëntie voor uw nieuwe woning, is het belangrijkste item dat van invloed is op het energieverbruik en de maandelijkse energierekeningen de grootte van de woning. De energiekosten voor het bedienen van uw huis hangen rechtstreeks samen met de grootte, vorm en volume van uw huis. Huizenbouwers bieden potentiële kopers van huizen vandaag de dag geen twee essentiële stukjes informatie die u nodig hebt om de energie-efficiëntie van een bepaald huis te begrijpen of als u de huizen van twee verschillende huizenbouwers vergelijkt.

Wanneer een ingenieur de AC-apparatuur voor een groot of klein gebouw ontwerpt en op maat maakt,

gebruikt hij een methode voor het berekenen van de belasting om te bepalen hoeveel verwarmings- en airconditioningcapaciteit nodig is om het nieuwe gebouw te bedienen. Dezelfde aanpak en methode wordt verondersteld vandaag te worden gebruikt in nieuwe huizen gebouwd in Texas. De woningbouwers in Texas bouwen sinds 2001 huizen in Texas die niet voldoen aan de vereiste energiecodestandaard en ontwerphandleidingen. De belastingberekeningsstap is de allereerste en belangrijkste stap bij het bouwen van een huis voor energie-efficiëntie, maar wordt tegenwoordig niet door bouwers uitgevoerd. Dit komt simpelweg omdat de meeste bouwers niet opletten, de energiecode niet begrijpen of belastingberekeningen begrijpen.

Het andere probleem of probleem is dat de meeste huiseigenaren er nog nooit van hebben gehoord en er ook niet om geven. De meeste huiseigenaren geloven dat iemand anders dit voor hen doet. Zoals ik eerder in deze gids heb gezegd, is dit gewoon niet waar of wordt het niet gedaan.

Huiseigenaren moeten verantwoordelijkheid nemen

Hoe weten huiseigenaren dat het ene huis efficiënter is dan het andere? De methode die vroeger werd gebruikt
begrijpen de efficiëntie van een huis met betrekking tot de verwarmings- en airconditioningsystemen is gebaseerd op een energie-eenheid die bekend staat als een “British Thermal Unit” (BTU). Ik ga hier niet echt technisch worden, maar ik zal je de huiseigenaar de informatie geven die je nodig hebt om naar huis te winkelen en het is echt heel eenvoudig.

Drie efficiëntie met betrekking tot woningbouw

1. Thermische efficiëntie – Bepaald door de methoden en materialen voor woningbouw
gebruikt om het huis te bouwen. Het is de belangrijkste efficiëntie in de woningbouw.

2. Energie-efficiëntie – Gemeten en berekend door de conversie van energie-input
(KW / BTU) in nuttige werkuitgang koeling / verwarming BTUH.

3. Algehele efficiëntie – Is de combinatie van beide efficiënties hierboven. Thermische efficiëntie
heeft een enorme impact op de energie-efficiëntiebeoordeling en zal daarom de

algemene efficiëntie van het huis.

Als huiseigenaar is dit wat u moet weten. De hoeveelheid energie die nodig is om uw huis te verwarmen en te koelen, is direct gerelateerd aan de hoeveelheid warmte die uw huis opdoet als het buiten warm is en hoeveel warmteverlies uw huis ervaart als het buiten koud is. Deze warmtewinst en warmteverlies worden gemeten in BTUS. De hoeveelheid warmtewinst en warmteverlies wordt elk uur gemeten en gedefinieerd, zodat de meting in BTUH is. Dit staat voor British Thermal Units per Hour. Hoe hoger de thermische efficiëntie van het huis, hoe lager het energieverbruik is. Als huiseigenaar ontvangt u een beter rendement op uw investering voor elke dollar die u uitgeeft om uw nieuwe huis thermisch efficiënter te maken dan om een zeer slecht thermisch efficiënt huis te bouwen en probeert u de algehele efficiëntie te compenseren met zeer dure high-end verwarming en airconditioning apparatuur. Deze aanpak werkt eenvoudigweg niet gedurende het hele leven.

Als huiseigenaar moet u nog een meting of overweging overwegen en dat is de “Return on Investment” (ROI) voor uw geld. Als u shortcuts neemt aan de kant van de woningbouw en zeer dure high-end AC-apparatuur aanschaft om goed te maken, kunt u zichzelf tijdens de levensduur van dure reparatierekeningen veel meer geld kosten. De kosten om de hoogwaardige AC-systemen te repareren zijn erg duur.

Hieronder is een eenvoudig maar echt voorbeeld.

– 14 SEER AC-systeem – Vervang een defecte motor van de binnenventilator. Kosten = $ 250,00
– 20 SEER AC-systeem – Vervang een defecte motor van de binnenventilator. Kosten = $ 1200,00

De nieuwere systemen zijn erg gecompliceerd met veel elektronische componenten die zeer gevoelig zijn voor stroomproblemen en blikseminslagen tijdens stormen. Als huiseigenaar moet u hiermee rekening houden bij het bouwen van een nieuw huis met de minste onderhouds- en exploitatiekosten. Huiseigenaren moeten hun geld uitgeven om hun huis thermisch efficiënter te maken en AC-systemen met een rating van 14-15 SEER gebruiken in plaats van 20 SEER-systemen.

De vragen die een huiseigenaar aan een huisbouwer moet stellen

– Mr. Home builder wat is de warmtewinst voor

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *