De volgende 80 dingen die u onmiddellijk moet doen over Smart Home \ “slimmer \”

De volgende 80 dingen die u onmiddellijk moet doen over Smart Home \ “slimmer \”

Met de manier waarop technologie tegenwoordig werkt,

is het bezitten van een smart home nog spannender geworden. Van de verlichting, temperatuurregeling en zelfs de veiligheid in uw huis, de apparaten die u kunt toevoegen zijn bijna onbeperkt. Door deze dingen kun je gemakkelijk meer blijven toevoegen. Als u al een smart home bezit en er momenteel over denkt te upgraden, volgt hier een kort overzicht van wat u moet doen om uw smart home “slimmer” te maken.

Spraakgestuurde apparaten toevoegen

Voorheen konden spraakgestuurde apparaten alleen muziek afspelen. Nu zijn er spraakgestuurde apparaten die als uw assistenten kunnen fungeren. Ze kunnen uw alarmen instellen, uw lichten bedienen en u zelfs aanwijzingen geven, zelfs zonder op een knop te drukken. Sommige van deze apparaten kunnen u zelfs waarschuwen als er thuis iets ongewoons gebeurt.

Installeer Smart Lighting

Het automatiseren van uw lichten kan een groot deel van uw elektriciteitsrekening verlagen. Koppel ze met sensoren, dimmers en draadloze bediening en u kunt nog meer besparen. U kunt uw lichten instellen op in- en uitschakelen, afhankelijk van uw persoonlijke schema, of bewegingssensoren toevoegen, zodat u geen energie verspilt. U kunt zelfs uw smartphone gebruiken om de helderheid, kleur en de sfeer van uw huis te regelen.

Als uw smartphone niet genoeg is, kunt u een smart-apparaat installeren dat u kan waarschuwen wanneer u uw lichten hebt ingeschakeld. Afgezien van de waarschuwingen, kan dit apparaat u ook een schatting geven van hoeveel energie uw huis al heeft verbruikt.

Beveilig uw router

Wanneer u een smart home bouwt, moet uw zorg niet beperkt blijven tot het soort apparaten waarin u investeert; je moet ook de juiste maatregelen nemen om alles erin te beveiligen. Uw router is een van de zwakste plekken van uw huis. Net als je voordeur, moet je deze versterken om indringers buiten te houden.

Begin met het wijzigen van uw wachtwoord. Zodra u uw router ontvangt, wijzigt u het standaardwachtwoord met iets dat niet gemakkelijk kan worden geraden. Gebruik uw geboortejaar of de laatste cijfers van uw telefoonnummer niet. Maak zoveel mogelijk een lang wachtwoord en zorg ervoor dat u alfanumerieke tekens gebruikt om het nog moeilijker te maken om te kraken.

Het is ook een goed idee om uw beveiligingssoftware voortdurend te upgraden om de kwetsbaarheid van uw apparaten voor nieuwe bedreigingen, zoals spionagetools en virussen, te verminderen. Installeer een malwarebescherming om te voorkomen dat verdachte en kwaadwillende programma’s op uw computer worden uitgevoerd.

Upgrade uw rookmelder

Een gewone rookmelder die wordt geactiveerd, kan verwarring veroorzaken, vooral als u meerdere units thuis hebt. Als het niet wordt bewaakt, kunt u op geen enkele manier worden gewaarschuwd voor een mogelijke brand, tenzij u vriendelijke buren hebt die op uw huis letten. Voor uw veiligheid en beveiliging is het het beste als u uw rookmelder kunt upgraden naar iets slimmer.

De meeste slimme rookmelders zijn tegenwoordig van industriële kwaliteit en kunnen lang meegaan. Sommigen van hen komen zelfs met speciale apps om het monitoren een stuk eenvoudiger te maken. Naast de levensduur van de batterij, kunnen ze u ook precies vertellen welk deel van het huis een verhoogde temperatuur vertoont. Ze kunnen u zelfs verbinden met uw lokale politie en brandweer voor een snelle oplossing.

Deze extra functies kunnen een hoger prijskaartje betekenen. Aangezien ze echter uw thuisbeveiliging kunnen vergroten en een snellere reactie kunnen initiëren, kunnen ze als waardevolle investeringen worden beschouwd.

Als je een krap budget hebt en investeren in nieuwe apparaten op dit moment niet haalbaar lijkt, is je volgende beste optie om te investeren in een apparaat dat van gewone apparaten slimme apparaten kan maken.

Koop een slimme deurbel

Naarmate huisautomatisering nog geavanceerder wordt, zult u merken dat u dingen kunt doen die voorheen onmogelijk leken. Neem bijvoorbeeld het beantwoorden van uw deur, zelfs als u niet fysiek thuis bent.

Je kunt de bezorger vertellen waar hij je pakket moet achterlaten of iemand kan vragen die al enkele dagen interesse toont in je voorhek. Inbrekers geven de voorkeur aan huizen die niet bewoond zijn. Door de deur open te doen en te laten zien dat u kunt zien wat er rondom uw woning gebeurt, kunt u uw huis een stuk minder gunstig maken voor inbraak.

Slimme deurbellen kunnen zoveel meer dan dat, vooral als ze zijn uitgerust met de juiste functies. Met nachtzichtmogelijkheden, live streaming en een bidirectionele talkfunctie kunt u indringers en inbrekers detecteren, nog voordat ze hun plannen uitvoeren. U kunt zelfs video’s opnemen om als hard bewijs te dienen voor het geval iemand erin slaagt om uw eigendom binnen te komen.

Door uw feed te controleren, kunt u ook uw kinderen controleren en weten wanneer ze veilig thuiskomen van school. U kunt ook meldingen ontvangen wanneer ze zonder uw toestemming het huis verlaten.

Terug naar jou

Hoe slim is uw huis? Hebt u al uw beveiligingsapparaten geüpgraded en nieuwe apparaten op de markt geïnstalleerd? Heb je je huis “veilig genoeg” gemaakt? Ik zou hier nog eens over nadenken en alle bovengenoemde punten opnieuw bezoeken om een stressvrij leven te leiden zonder me zorgen te maken over uw veiligheid thuis.

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *