Deze 9 geheime technieken toepassen om de Indiase vastgoedmarkt te verbeteren?

Deze 9 geheime technieken toepassen om de Indiase vastgoedmarkt te verbeteren?

Land heeft sinds een jaar geleden veel goede en slechte tijden meegemaakt.

In ieder geval wordt het in dit jaar opnieuw vanwege een paar veranderingen en verslechtering van de precaire evaluatie vanwege een stroming in de landvitrine. In ieder geval is het het beste als je hoopt op een behoorlijk voordeel van dit gebied te profiteren, het beste om een paar dwalende dingen te volgen die je in staat zullen stellen om een superieure reputatie op deze markt te hebben in tegenstelling tot andere zelfverzekerde hoopvolle zaken: –

Koop flats in de randen of landelijke gebieden waar thruways worden gebouwd of een ander onroerend goed wordt ook gemaakt. Een opkomend gebied geeft een groter aantal winsten dan een gecreëerde zone.

1. Huren is meer in het stadium dan kopen zoals geanalyseerd in het beste kosmopolitische segment. Vooral dicht bij de belangrijkste zakelijke centrumpunten van de stedelijke gebieden.

2. Mensen geven er de voorkeur aan om online naar eigenschappen te kijken dan om niet-verbonden berichten te ervaren. Desondanks willen mensen toch maar liefst één site bezoeken voordat ze doen wat er moet gebeuren.

 • 3. Plaatsen zoals Bangalore, Pune en Delhi neigen.
 • 4. Mensen plukken lofts die zijn uitgerust en die op lange termijn worden gehuurd.
 • 5. Mensen neigen naar gebouwen met meerdere verdiepingen dan typische huizen.
 • 6. Alleenstaande experts kiezen ervoor om op een niveau te leven zonder iemand anders in plaats van gezinnen.
 • 7. Mensen die tegenwoordig meer op zoek zijn naar huisdieren.
 • 8. Mensen neigen ernaar hun budgettaire transacties in de geavanceerde wereld te doen, in tegenstelling tot geld of pas op voor hand.

9. De meeste mensen hebben online hulp bij het helpen van agenten om een consistente raad te geven te midden van elke uitwisseling.

 • 10. De bestedingslimiet van onderdanen is toegenomen, en bijgevolg zoeken individuen naar betere kussens met meer comfort.
 • 11. Prijzen zullen dalen en de algemene kapitaalkosten zullen dalen en worden gecompenseerd.
 • 12. Er zullen tal van opkomende arrangementen en aanbiedingen zijn, omdat er een aanzienlijke hoeveelheid pads en eigenschappen is die een jaar geleden niet konden worden verkocht en die moeten worden gewist voordat de nieuwe voorraad op de markt komt.
 • 13. Luxe kussentjes of penthouses hebben de voorkeur en worden intensief gekocht in tegenstelling tot gematigde alternatieven.
 • 14. Veiligheid van het gebied en groen is ook een belangrijke overweging bij het kiezen van een specifieke eigenschap.

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *