Maak je deze eenvoudige fouten in de 7 fouten bij het bouwen van een huis?

Maak je deze eenvoudige fouten in de 7 fouten bij het bouwen van een huis?

1. Een huisbouwer vinden met … Passie!

Doe niet de grootste aankoop van je leven, zonder je huiswerk te maken. Als u klaar bent om uw droomhuis te bouwen, moet u de tijd investeren om meer te weten te komen over de woningbouwers in uw omgeving.

Voordat u een definitieve beslissing neemt over wie uw droomhuis gaat bouwen, moet u uw onderzoek doen. Zoals in elke branche zijn niet alle professionals hetzelfde. Niet alle woningbouwers zullen dezelfde passie voor het project hebben als jij.

“Home Builders with Passion” – In elke stad zijn er altijd een paar Home Builders die zo gepassioneerd zijn over hun ambacht, dat elk huis dat ze bouwen een “Kunstwerk” is.

Hun aandacht voor detail en het voortdurend leren van nieuwe ideeën voor de bouw van onroerend goed, zorgen ervoor dat ze altijd aan de top van hun branche blijven. Elk huis van hen is een “Signature Piece”, dat de waarden van hun bedrijf weerspiegelt.

Wanneer u voor het eerst een “Home Builder with Passion” ontmoet, zult u hun charme en scherpe luistervaardigheden opmerken. Ze lijken erg op een geweldige arts. Hun focus zal volledig liggen op het luisteren naar de patiënt, of u de thuiskoper.

Ze zullen veel vragen hebben, waarmee ze uw behoeften kunnen diagnosticeren of bepalen.

Zodra ze uw behoeften en wensen begrijpen … Wacht even. Ze zullen beginnen met een presentatie van ideeën en mogelijkheden die u zullen verbazen. Je zult enkele van hun eerdere projecten bezoeken om hun kwaliteit en dramatische ideeën uit de eerste hand te zien.

Hun passie voor hun ambacht en hun verlangen om elke keer het beste huis te bouwen, neemt je mee terug. Je zult merken dat ze meer zijn dan alleen een thuisbouwer. Hun liefde voor de Home Building Profession, en de trots die ze hebben in hun huizen zal duidelijk zijn. Nu, het moeilijkste deel, het vinden van een “Home Builder with Passion”.

Om je “Home Builder with Passion” te vinden, moet je je huiswerk maken. Begin met het vragen van verwijzingen van vrienden, onderaannemers in de woningbouw, interieurontwerpers,

architecten en iedereen die recent heeft gebouwd.

Kijk in de Gouden Gids onder Home Builders. Kijk ook in de onroerend goed advertenties onder Nieuwbouwprojecten en Nieuwbouw. Stap vervolgens in de auto en maak een reis. Rijd naar enkele van deze nieuwe onderverdelingen en ontwikkelingen.

Zie jezelf als een rechter in een parade van huizen. Wat uniek is aan elk huis, dat is visueel aantrekkelijk. U bent op zoek naar aanwijzingen in uniek ontwerp en architectuur. Een van de “Secrets to Great Curb Appeal” in een nieuw huis, is het belang van “Staggered Visual Lines”. Vierkante dozen zijn visueel niet interessant, zonder dat er nog een visuele dimensie aan is toegevoegd.

Onze ogen en onze emotie houden ervan om ons te concentreren op … rondingen, hoeken, diepte, textuur en kleurtinten.

Maak gedetailleerde aantekeningen over welke stijl aantrekkelijk is en waarom? Let op de namen van elke bouwer. Als er werknemers op de werklocatie zijn, ga dan weg en praat met hen. Wie denken ze dat een thuisbouwer met passie in jouw omgeving is? Ze delen graag hun gedachten. Het beste “Out of the Box” -idee zou zijn om wat donuts of snacks mee te nemen. Een paar dozijn donuts is behoorlijk goedkoop en kan je veel goodwill opleveren, waardoor je gesprekken kunt voeren over Home Builders in jouw regio. Opmerking – Zorg ervoor dat u een tijdstip kiest waarop ze pauze hebben of eten.

Neem vervolgens de telefoon op, bel om een afspraak te maken om een aantal huisbouwers te ontmoeten. Vergeet niet dat geweldige thuisbouwers op uw oproep wachten. Ze praten graag over wat ze doen.

Wanneer je de Home Builder ontmoet, luister dan naar hun verhaal. Waarin verschillen ze van de andere woningbouwers in het gebied? Wat is uniek aan hun bedrijf? Vraag naar de materialen die ze gebruiken. Wat zijn enkele van hun favoriete plattegronden, en waarom? Vraag om enkele van hun vorige huizen te bekijken. Hoe vangen ze trends uit de hele wereld en ideeën voor de bouw van nieuwe huizen op? Reizen ze naar andere steden? Zijn ze aanwezig op “National Home Builders Conventions”, waar veel nieuwe producten en nieuwe bouwideeën worden geïntroduceerd bij Home Builders, Architects and Interior Designers? Wat waren ook enkele van hun grootste fouten bij het bouwen van een huis?

Dit is een belangrijke vraag om een idee te krijgen van hun nederigheid. Wat doen ze nu anders en waarom?

Nogmaals, u bent op zoek naar iemand die kan luisteren en uw behoeften kan opnemen. Ze moeten unieke ideeën voor huisontwerp hebben en een reputatie in de gemeenschap hebben voor het bouwen van huizen van hoge kwaliteit. Het interviewproces zal een grote investering van uw tijd zijn. Haast je niet deze stap! U wilt een aantal woningbouwers in uw omgeving ontmoeten. Soms begin je na een paar vergaderingen te voelen wie je droomhuis moet bouwen. Je huiswerk begint vruchten af te werpen!

Belangrijk – maak geen beslissing over het laagste bod. Bijna iedereen kan verschillende bezuinigingen uitvoeren om zijn uiteindelijke schatting te verlagen. Prijzen zijn belangrijk, maar laat u niet misleiden door het laagste bod. U bent op zoek naar kwaliteitsconstructies, dramatische ideeën en … waarde.

Rapport is zo belangrijk in het bouwproces. Je werkt de komende 4 tot 18 maanden samen, dus het is belangrijk om

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *