Maak je deze eenvoudige fouten in de andere mens wordt een huisgenoot !?

Maak je deze eenvoudige fouten in de andere mens wordt een huisgenoot !?

Huisgenoten, je hebt er misschien een gehad toen je op de universiteit zat of net begon,

zodat je iemand had om de lasten te delen terwijl je werkte om financieel onafhankelijk te worden. Toen ontmoette je uiteindelijk iemand, nam de sprong van het huwelijk en in plaats van een huisgenoot te hebben, had je nu een echtgenoot.

Ik had eigenlijk beide! Ja, ik ben ongeveer 5 jaar getrouwd en op een dag vertelt mijn man me dat een vriend van hem naar de stad komt om met hem te werken in zijn nieuwe onderneming. Ik vroeg “wanneer komt hij”. Man zegt “hij is nu onderweg”!

Als je getrouwd bent, zou je denken dat je de gasten zou bespreken die op bezoek kwamen voordat ze de gast beloofden, toch ?! Nee! OK, OK, dus je komt met gezelschap dat een tijdje bij je blijft. Je kunt hier toch wel mee omgaan, waar is een kamer eigenlijk voor? GUEST of Houseguest: (volgens Dictionary.com) is een persoon die als gast een nacht of langer in een huishouden verblijft. Het “langere” deel is waar ik blijkbaar voor heb gekozen om over het hoofd te zien. Dus ok√©, houseguest, ik denk dat hij binnenkomt, ongeveer een maand bij ons blijft totdat hij een plek vindt en zich in zijn werk nestelt. Weer fout!

Schande dat ik niet om details heb gevraagd! Dus hier was ik, getrouwd met een huisgenoot. Weird. Maar het is allemaal gelukt, omdat mijn “alleenstaande” man een vriend had met wie hij in bars kon rondhangen en naar sport kon kijken en ik had iemand die daadwerkelijk het gras maaide, de keuken schoonmaakte, me hielp schilderen en stopte met waar hij mee bezig was help me met elk project waar ik hulp bij nodig had.

Dit gaf mijn man de tijd om op internet te surfen, games te spelen of wat hij maar wilde.

Dat klinkt allemaal goed, maar het gaf ons geen privacy! Het gaf ons niet de een-op-een-tijd die volgens mij een prioriteit zou moeten zijn in een huwelijk. Geen intiem diner voor het vuur, geen half naakt rondlopen in het huis, geen sluipen achter mijn man terwijl hij aan het koken was en een knuffel steelde. We hebben niet langer met elkaar gepraat, maar hadden eerder groepsdiscussies!

Geloof het of niet, dat alles eigenlijk ook is gelukt. Terwijl ik snel groeide naar waar ik het niet leuk vond om zelfs bij mijn man te zijn, laat staan met hem te praten of hem aan te raken! Dus het hebben van een huisgenoot op dit punt,

werkte echt in mijn voordeel en verhinderde me dat ik excuses moest verzinnen!

Mijn ex is voor de derde keer getrouwd. Er was een andere man in mijn huwelijk; Ik was gewoon niet degene in de relatie met hem! De kamergenoot is de enige die drie huwelijken en twee scheidingen heeft overleefd! Ja, hij is er nog steeds!

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *