Moet het oplossen van de mening van anderen over u? 80 stappen zetten?

Moet het oplossen van de mening van anderen over u? 80 stappen zetten?

Nou, laat me je hier een beetje uitleggen.

Wanneer een leeuw of leeuwin door het veld draaft en zijn ding doet in het wild, zijn / haar eigen zaken als het ware in de gaten houdt en dan ineens een schaap op zijn pad vindt, precies daar tegenover.

Denkt het dat het stopt met denken bij zichzelf: ‘Hé, dat is een schaap; Ik vraag me af of het me leuk vindt of niet? Misschien moet ik het de schapen vragen? Ik hoop echt dat het me goedkeurt. Ik denk niet dat ik vannacht goed in mijn hol kan slapen totdat ik het bij de schapen heb en het uitzoek ‘.

Nee, je hebt gelijk, er is geen kans in de hel. Het is tenslotte een leeuw voor het uitroepen van lading. Lion’s maken zich geen zorgen over wat anderen denken.

Dus, om verder te gaan met ons verhaal, ziet de leeuw de schapen en bespringt het dan, verslindt het, eet het op zonder na te denken en draaft door het veld.

Dat is de leeuw en leeuwinnen voor jou. Ze rotzooien niet in het leven. Ze weten een ding of twee over overlevingsinstinct en opkomen voor zichzelf in het wild.

Wat is het nut van dit alles dat je jezelf afvraagt, toch?

Nou, je kunt heel veel leren van deze kleine leeuw in het wild. Mensen vragen elke dag hoe ik persoonlijk boven negatieve opmerkingen of kritiek ben gestaan over de dingen die ik doe in mijn werk of in het leven. Ik zeg tegen hen: ‘Eenvoudig, ik luister niet naar schapen’.

Nu, net als in het leven, garandeer ik je dat je altijd een paar schapen zult krijgen die dapper genoeg zijn om naar je toe te komen en te zeggen dat je werk gewoon niet in orde is. Ze hebben altijd een mening. Het is meestal nadat de schapen een paar drankjes hebben gedronken en zich dapper genoeg voelen om de vreemde leeuwen of twee aan te nemen met hun nieuw gevonden moed.

Ik garandeer dat dit je op een bepaald moment in je leven of op je werk zal overkomen.

Nu kun je ervoor kiezen om naar de schapen te luisteren of je kunt doen wat een zichzelf respecterende leeuw of leeuwin zou doen en dat is het verslinden of negeren.

Je zou zeker niet gaan zitten voor een praatje over hoe ze hun mening en gedrag ten opzichte van jou nu zouden kunnen veranderen, zou je doen als je die leeuw was?

Wees voorzichtig met naar wie je luistert en wiens mening je aan boord neemt.

Je moet de leeuw en de leeuwinnen zijn die er zijn, omdat er heel veel moed bij betrokken is om voor mensen op te staan en je werk te doen en niet alleen met de stroom mee te gaan. Het is helemaal geen schapenwerk om hoog te staan en geteld te worden. Dus laat ze je niet duwen. Ga rechtop staan en wees een leeuw.

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *