Pas deze 6 geheime technieken toe om goedkope huizen te verbeteren

Pas deze 6 geheime technieken toe om goedkope huizen te verbeteren

Een huis is een financieel goed en meer:

het is een plek om te wonen en kinderen op te voeden; het is een plan voor de toekomst; het is een investering in je gemeenschap. Dat is de reden waarom alle Amerikanen de kans moeten krijgen om te genieten van de voordelen van een huis bezitten. En hier zijn enkele tips voor kopers van een eerste woning.

Er wordt gezegd dat kennis deuren opent. Dit is letterlijk waar als het gaat om het kopen van een huis. Om een eerste koper van een woning te worden, moet u weten waar en hoe u kunt beginnen met het kopen van een woning. De volgende vragen en antwoorden zijn zorgvuldig geselecteerd om u een basis van basiskennis van thuisaankopen te geven. Deze stappen helpen je niet alleen te beginnen, maar geven je ook de benodigde tools om door het hele koopproces te navigeren – van het beslissen of je klaar bent om een huis te kopen, tot de laatste trotse stap van het bezitten van een huis, het verkrijgen van de sleutels naar je nieuwe huis.

1. HOE WEET IK ALS IK KLAAR ben OM EEN HUIS TE KOPEN?

U kunt erachter komen door uzelf enkele vragen te stellen:

Heb ik een stabiele bron van inkomsten (meestal een baan)? Ben ik de afgelopen 2-3 jaar op regelmatige basis werkzaam geweest? Is mijn huidige inkomen betrouwbaar?
Kan ik mijn rekeningen goed betalen?
Heb ik weinig uitstaande langlopende schulden, zoals autobetalingen?
Heb ik geld gespaard voor een aanbetaling?
Heb ik de mogelijkheid om elke maand een hypotheek te betalen, plus extra kosten?

Als u op deze vragen ‘ja’ kunt antwoorden, bent u waarschijnlijk klaar om uw eigen huis te kopen.

2. HOE BEGIN IK AAN HET PROCES OM EEN HUIS TE KOPEN?

Begin met na te denken over je situatie. Ben je klaar om een huis te kopen? Hoeveel kunt u betalen in een maandelijkse hypotheekbetaling? Hoeveel ruimte heb je nodig? In welke delen van de stad vind je het leuk? Nadat u deze vragen hebt beantwoord, maakt u een “To Do” -lijst en begint u informeel onderzoek naar onroerend goed. Praat met vrienden en familie, rijd door buurten en kijk in het gedeelte ‘Huizen’ van de krant, Marktafschermingslijsten en zoeken op internet.

3. HOE VERKOOPT HET KOPEN VAN EEN HUIS MET VERHUREN?

De twee vergelijken helemaal niet echt. Het enige voordeel van huren is over het algemeen vrij zijn van de meeste onderhoudstaken. Maar door te huren, verliest u de kans om eigen vermogen op te bouwen, te profiteren van belastingvoordelen en uzelf te beschermen tegen huurverhogingen. Ook mag u niet vrij zijn om zonder toestemming te versieren en bent u mogelijk overgeleverd aan de verhuurder voor huisvesting.

Een huis bezitten heeft veel voordelen. Wanneer u een hypotheek betaalt, bouwt u aan eigen vermogen. En dat is een investering. Het bezitten van een huis kwalificeert u ook voor belastingvoordelen die u helpen bij het omgaan met uw nieuwe financiële verantwoordelijkheden – zoals verzekeringen, onroerendgoedbelasting en onderhoud – die aanzienlijk kunnen zijn. Maar gezien de vrijheid, stabiliteit en veiligheid van het bezitten van je eigen huis, zijn ze het waard.

4. HOE BESLIST DE LENDER HET MAXIMALE LENINGSBEDRAG DAT KAN BETEKENEN?

De geldschieter houdt rekening met uw schuld / inkomen ratio, wat een vergelijking is van uw bruto (vóór belastingen) inkomen met huisvesting en niet-huisvestingskosten. Niet-huisvestingskosten omvatten schulden op lange termijn zoals betalingen voor leningen voor auto’s of studenten, alimentatie of kinderbijslag. Maandelijkse hypotheeklasten mogen niet meer zijn dan 29% van het bruto inkomen, terwijl de hypotheeklasten, gecombineerd met niet-huisvestingskosten, 4 niet meer dan 41% van het inkomen mogen bedragen. De kredietgever beschouwt ook contant geld beschikbaar voor aanbetaling en sluitingskosten, kredietgeschiedenis, enz. Bij het bepalen van uw maximale leningbedrag.

5. HOE KIES IK DE JUISTE REAL ESTATE AGENT?

Begin door familie en vrienden te vragen of ze een agent kunnen aanbevelen. Stel een lijst met verschillende agenten samen en praat met elk voordat u er een kiest. Zoek een agent die goed luistert en uw behoeften begrijpt en wiens oordeel u vertrouwt. De ideale agent kent de omgeving goed en heeft middelen en contacten om u te helpen bij uw zoektocht. Over het algemeen wilt u een agent kiezen die u een comfortabel gevoel geeft en alle kennis en onroerendgoeddiensten kan bieden die u nodig hebt.
Maar zorg ervoor dat u de prijzen voor huizen in de omgeving op internet controleert voordat u een makelaar bezoekt.

6. HOE KAN IK MIJN HUISBEHOEFTEN BEPALEN VOORDAT IK HET ZOEKEN BEGIN?

Uw huis moet passen bij uw manier van leven, met ruimtes en functies die het hele gezin aanspreken. Voordat u naar huizen gaat kijken, maakt u een lijst met uw prioriteiten, zoals locatie en grootte. Moet het huis dicht bij bepaalde scholen zijn? jouw baan? naar het openbaar vervoer? Hoe groot moet het huis zijn? Welk type kavel heeft uw voorkeur? Naar wat voor soort voorzieningen ben je op zoek? Stel een set minimumvereisten en een ‘verlanglijstje’ vast. ‘Minimumvereisten zijn dingen die een huis moet hebben om het te kunnen overwegen, terwijl een’ wensenlijst ‘dingen bevat die u graag wilt hebben, maar die niet essentieel zijn.

7. WAT MOET IK ZOEKEN BIJ HET BESLUITEN OVER EEN GEMEENSCHAP?

Selecteer een community waarmee je je dagelijkse leven het best kunt leven. Veel mensen kiezen voor communities op basis van scholen. Wil je toegang tot winkels en openbaar vervoer? Is toegang tot lokale voorzieningen zoals bibliotheken en musea belangrijk voor u? Of kies je liever

Teresa Palmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *